#1

adidas sneakers

in Here is your first Forum Wed Jul 18, 2018 10:23 am
by Colin Longman • 3 Posts

Den første farvevej adidas Yeezy Boost adidas sneakers 700 Wave Runner vil snart få en global restock, og den berømte juveler Ben Baller viste bare en unreleased black iteration af den eftertragtede sneaker. Som vi kan se fra billedet, har sneaker en alt-sort øvre lavet af læder, mesh og ruskind accenter. En kontrasterende hvid chunky mellemsål med orange accenter og en sort gummi ydersål kompletterer designet helt. En udgivelsesdato er ikke blevet afsløret endnu, men kig efter denne adidas Yeezy Boost 700 Wave Runner engang i år. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste i sneaker nyheder og slip datoer.Image: Ben Baller

Adidas Twinstrike ADV har taget den farverige rute med dette nye par, der begynder at gøre sin vej til detailhandlere. Lige ovenover har adidas Twinstrike ADV en Climacool mesh og Primeknit øvre, premium suede hits, blanke læder og reflekterende detaljer, der kombineres i et slående, futuristisk design. Sneakeren er så færdig med et komplekst ergonomisk adidas sko dame snørsystem for optimal pasform. Dette par leveres i hvid på flertallet af øvre med farverige grønne, sorte, rosa og røde accenter placeret overalt for et iøjnefaldende udseende. Hvis du kan lide hvad du ser så kan du få fat i denne Twinstrike ADV på udvalgte adidasforhandlere nu for $ 180.

Som de fleste adidas spezial af jer ved, er adidas Yung-1 silhuet en del af den kommende Dragon Ball Z x adidas colllaboration. Udover det Frieza-inspirerede tema, planlægger adidas også at frigive ikke-samarbejdsvillige GR-versioner af den nye retro-inspirerede model. Adidas Yung-1 bruger adidas Falcon Dorf-øvre fra slutningen af en helt hvid / creme finish. '90'erne og moderniserer det ved at placere det oven på en ny sål enhed. Ikke meget anden info om dette nye design har udgivelser, men skuddene på modelskoen, som den øverste er konstrueret ud af en kombination af mesh, læder, ruskind og lærred. Ingen udgivelsesinfo endnu, men hold dig indstillet, da mere info adidas boost begynder at overflade.

All-White sneaker sæson er hurtigt nærmer sig. Når det er sagt, tag et kig på den lettilgængelige adidas EQT Support RF Primeknit Triple White. Udført i hvid fra top til bund, har denne moderne iteration af EQT Support en endelt Primeknit sok øverst sammenkoblet med den ekstra bløde strikkede ribb rundt om kraven. Designet er færdigt med en hvid mellemsål, tre striber nylon branding på sidepaneler og en gummi ydersål alle gjort i en tonal White. Prissat til $ 160, se efter adidas EQT Support RF Primeknit Triple White hos udvalgte forhandlere i dag.

Den nyeste stil af NMD silhuetten i år er adidas NMD R1 Primeknit STLT. En af dens første farveveje til at falde er i dette kerne sort / solrosa tema. Dybest set sportende en opdateret Primeknit øvre detaljeret med tykke ribber indpakning, blandingen af grå, pink og sort nuancer anvendes overalt. En hvid Boost mellemsål, sort hæl badge, matchende EVA indlæg, ribbet soklignende krave og en matchende gummi ydersål fuldender fuldstændigt designet helt. Se efter denne nye farveway af adidas NMD R1 Primeknit STLT på udvalgte adidas butikker og online i dag for $ 170 . Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste inden for sneakernyheder og udgivelsesdatoer.

Streetwear boutique JUICE står sammen med adidas campus adidas for at producere en ny iteration af mærket s nyeste adidas NMD silhuet, adidas NMD Racer. Klædt i en klassisk hvid og sort farvelægning fremhæves sneakeren med sin primeknit øverste, der indeholder JUICE s-signatur Alienegra-kunst i et reflekterende monokromt print. Premium suede-paneler på hæl og øjenbryn er premium-touch, mens svejsede Three Stripes-mærker, en mærket hæl-pull i Alienegra-skrifttypen, sort Boost mellemsål og hvid ydersål kompletterer designet helt og holdent. Kig efter denne JUICE x adidas NMD Racer hos udvalgte adidas Consortium butikker og online i dag. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste inden for sneakernyheder og udgivelsesdatoer.

Scroll up


Visitors
0 Members and 3 Guests are online.

We welcome our newest member: Broderick Bird
Board Statistics
The forum has 271 topics and 1030 posts.