#1

asics gel lyte 5

in Here is your first Forum Wed Jul 25, 2018 11:44 am
by NigelBryan • 9 Posts

mita x Asics Gel-Lyte Speed Kirimomi-project Tropical 25-aug-2009 Het asics gel lyte 5 Kirimomi-project tussen mita en Asics onthult zijn Gel-Lyte Speed-model en jongen is het een schoonheid. Met een grote pixelverloop vervaag je tussenzool en een breed mesh zijpaneel in een paar fruitige kleuren, dit wordt het tropische model genoemd en het is de perfecte staycation voor je voeten. Een vleugje technicolor accentueert een anders gedempt bovenwerk voor een zeer schone colorway die helemaal niet faalt.

Asics Gel Lyte III Blueberry 13 augustus, 2009 De Asic Gel Lyte III is in de kont geschopt en namen als sinds laat, springt uit de doos in enkele van de meest interessante kleurstellingen ooit. Deze op Blueberry gearomatiseerde runner bevat alle kwaliteitstechnologie die we gewend asics sneakers heren zijn van het toonaangevende hardloopmerk in een colorway, maar ziet er gewoon goed uit. Zwart en blauw leer speelt goed met grijze mesh en een turquoise voering / kanten combo accenten prachtig. Deze zijn nu beschikbaar.

Asics Gel Lyte III - asics gel lyte 3 heren Black Ice 4 augustus, 2009 Asics is al heel lang op het toneel, maar vanaf de laatste dag worden ze nog populairder vanwege hun welgemeende Gel Lyte III-silhouet. Het hier getoonde paar is Black Ice genoemd, omdat ze een overwegend zwart lederen bovenwerk combineren met zwart-ijskleurige mesh-accenten. Het bovenwerk bovenop een klassieke witte zool, terwijl de veters van de schoen hetzelfde ontwerp voor ijzel hebben. Kijk of ze ergens in de maand bij de winkel komen.

Asics Gel Lyte III 25 asics gel cumulus jul. 2009 Asics wilde dit shot behagen op de Gel Lyte III. Deze schoen ziet er gewoon heerlijk uit met zijn chocolade- en karameltonen die perfect worden geaccentueerd door blauw. Van veters tot voering wordt het soepele leren bovenwerk op de juiste plaatsen geaccentueerd en het eindresultaat is visueel perfect. Zelfs tot aan de splotched up grijze en witte tussenzool is dit ding waarschijnlijk de beste colorway van elk merk dit seizoen. Geen woord over wanneer deze vallen maar jongen we kunnen niet wachten.

Asics Gel Lyte III zomer / lente 2010 Preview 9 juli 2009 Als je iets nodig hebt om naar uit te kijken, zoek dan niet verder want Asics heeft een behoorlijk ziek druppeltje Gel Lyte III's gepland. Met minimaal vier nieuwe kleurstellingen lijkt de schoen de volgende zomer een indrukwekkende banger te zijn en heeft zelfs asics kayano 22 iets dat lijkt op de Livestrong-catalogus. Hoe dan ook, er is voor elk wat wils dat bij elke outfit past. Kijk voor deze lente / zomer 2010.

Asics Lente Zomer 2010 BBB 4 jul. 2009 De weg naar Sneaker Company voor hardlopen en buitensporten laat ons een blik werpen op hun aankomende releases voor het lente- en zomerseizoen 2010. Nooit bekend geweest om visueel veel lawaai te maken. Asics doet wat ze het beste doen en houdt het simpel; Ik ben echter geïnteresseerd om te zien welke niet-zo-eenvoudige technologische stappen zijn genomen om de schoen extra comfort te geven. Via: FreshNGood.

Scroll up


Visitors
0 Members and 4 Guests are online.

We welcome our newest member: Broderick Bird
Board Statistics
The forum has 271 topics and 1030 posts.