#1

asics gel

in Here is your first Forum Thu Aug 02, 2018 12:08 pm
by NigelBryan • 9 Posts

Meestal omvat het Gel Lyte III-model meestal onze Asics-sectie, hier asics gel hebben we een aantal gedetailleerde foto's van het Asics Onitsuka Tiger SECK MT-model, dat verkrijgbaar is in zowel zwarte als witte kleuren. Ze hebben allebei een all-over multi-gekleurde verf splatter over de bovenste. Ze zijn onlangs uitgebracht in Azië, maar hebben ook hun weg naar eBay gevonden.

Asics X David Z Gel Lyte III 9 okt. 2008 David Z. is synoniem geworden voor Asics, omdat we altijd samenwerkingen tussen beide zien. Het nieuwste is met David Z s Ronnie Fieg, die ontwerp heeft wat nu hun 7e samenwerking is. De Gel Lyte III is het voorkeursmodel en heeft een bovenwerk verfraaid met varkenshuid, lakleder en suède. Ze zijn zeldzaam omdat er slechts 200 paar wereldwijd verkrijgbaar zijn en onlangs zijn vrijgegeven aan de flagship asics gel lyte 3 dames store van David Z. op vrijdag 3 oktober 2008. Het is moeilijk om een paar in handen te krijgen, maar misschien heb je geluk.

Nu verkrijgbaar bij The Good Will Out zijn deze twee paren van de Asics GTII. Beide zijn nieuw, en asics tiger terwijl de een een volledig witte colorway heeft, maakt de Elephant-versie gebruik van de beruchte olifant of crackle-afdruk die beroemd is geworden door de Air Jordan 3 (III). De witte versie heeft veel perforaties, die de voeten van de drager voorzien van ventilatie, terwijl de grijze Elephant-versie vrij uniek is. via HighSnobiety.

Mita Sneakers / Asics Gel Lyte III Edo Murasaki 8 augustus 2008 Hier hebben we gedetailleerde foto's van de Edo Murasaki, het tweede paar schoenen in het Kirimomi-project. Ze hebben een interessanter ontwerp, omdat ze veel meer asics gt 2000 gebruik maken van lakleer in een zwarte en paarse colorway. Ze hebben ook een polkadot-ontwerp dat door het bovendeel loopt, samen met een grote hoeveelheid perforaties die fungeren als ventilatiesysteem. Ze zijn nu ook verkrijgbaar bij geselecteerde retailers, waaronder Atmos en DQM.

Mita Sneakers / Asics Gel Lyte III Shikkoku 8 augustus 2008 Het nieuws over de samenwerking tussen Mita en Asics is al een tijdje geleden opgedoken en we hebben nu gedetailleerde foto's van de opgenomen modellen. Dit pakket staat bekend als het Kirimomi-project en bevat twee paar Asics Gel Lyte III's. Hier uitgelicht is een colorway die een geheel zwart bovenwerk biedt, opgebouwd uit een combinatie van mesh, nubuck en lakleder. Een interessante eigenschap is dat de tong niet je alledaagse look heeft maar in plaats daarvan in het midden in twee delen wordt verdeeld die samen de voorvoet bedekken. Ze hebben ook een prachtige gespikkelde tussenzool en een blauwe buitenzool. Ze zijn nu verkrijgbaar bij geselecteerde retailers, waaronder DQM.

Asics Lente door zomer asics sneakers dames 2008 Collectie 6 juni 2008 Asics brengt sneakers niet al te vaak uit, maar als ze dat doen, zijn ze zeker een hit. Asics is van plan om drie nieuwe modellen voor dit zomerseizoen uit te brengen. Asics staan bekend om hun comfort-endbetrouwbaarheid en deze nieuwe paren zullen die traditie zeker in stand houden. Asics is van plan deze zomer een Gel Lyte III, GT Quick en GT II uit te brengen. Elke sneaker wordt geleverd in een andere colorway en biedt kopers een bredere selectie om uit te kiezen. Verwacht dat ze binnenkort in de winkel verschijnen.

Scroll up


Visitors
0 Members and 3 Guests are online.

We welcome our newest member: Broderick Bird
Board Statistics
The forum has 271 topics and 1030 posts.