#1

adidas gazelle

in Here is your first Forum Fri Nov 16, 2018 1:13 pm
by AnselOwen • 3 Posts

Adidas AlphaBounce fortsætter med at modtage flere opdateringer, når vi nærmer adidas originals os det nye år, og det er nu præsenteret i en mere elegant CR-gengivelse. Overdækket i en sæsonbestemt nuance af base grøn, har denne version af silhuetten en formet øvre lavet af premium håret ruskind med perforeringer og mesh detaljer for at tillade åndbarhed hele vejen igennem. En matchende BOUNCE mellemsål giver hele dagen komfort og sport et svagt blændet tema til et lynhurtigt look.Retailing for $ 90, se efter denne adidas AlphaBounce CR i base green hos udvalgte adidas butikker og online i dag. Adidas Yeezy Boost 350 V2 Blue Tint er den næste farvelægning af silhuetten, der frigives til denne feriesæson, og den anses for at være den sidste iteration af modellen til en mens.

Designet er forsynet med en grå nuance på tværs af den strikkede overdel, og kontrasten er i modsætning til hits af iskold blå og rød, der dækker den indre syning, "SPLY-350" -brevning på tværs af siderne og hæl-trækflikene. En Boost mellemsål og gennemskinnelig skulder mønstret ydersål fuldender stilen helt. Se efter denne adidas Yeezy Boost 350 V2 på udvalgte adidas butikker og online den 16. december til $ 220. Klik og bogmærke vores officielle adidas Yeezy Boost 350 V2 Blue Tint nav side nu for alle billeder, de seneste oplysninger og fuld adidas superstar udgivelses detaljer. Hold altid den låst til KicksOnFire for det seneste i sneakernyheder og udgivelsesdatoer. Adidas Prophere er en ny silhuet, der skal debutere i morgen, og et af de fremhævede par er et specielt samarbejde med LA's Undefeated i en camo iteration.

Ligesom det sorte par falder i morgen, leveres denne version også med en Primeknit-øvre, der gøres i Grå og placeres oven på den tykke og klumpede, hvide gummisål. Vi fik et adidas fodboldstøvler håndkig på skoen i går, og vi har bemærket, at skoen kommer med en betydelig vægt på den. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, skoen kunne stadig være meget behagelig (kunne ikke prøve det, størrelsen var for lille), det er bare, at vi er så vant til ultra-lette sko, at det øjeblik vi ser et par med nogle ekstra ounces på det, ved vi bare ikke hvordan vi skal reagere. Når det er sagt, synes slip-on Primeknit øverst at være påvirket af adidas Ultra Boost. Striben / mønsteret på den vævede øvre kunne meget godt afledes af adidas NMD City Sock 2 og de tre stripes sidepaneloverlays, der hjælper med at holde snørebåndene, er noget, vi har været vant til at se på EQT-modeller. Prissat på $ 120, se efter denne farvelæg til debut den 26. december.

James Harden's adidas Harden LS, livsstilsversionen af adidas stan smith hans adidas Harden Vol. 1, udgives i en helt ny råstål farveway. Sporting et farveskema med blå og grå nuancer gennem sin mønsterede øvre, en hvid Boost mellemsål kontrasterer designet, mens popper af røde accenter ses på ydersålen og mærkevarer indersåler for at fuldføre makeup helt. Retailing for $ 160, se efter denne adidas Harden LS Raw Steel på udvalgte adidas butikker og online den 15. december. Hold altid den låst til KicksOnFire for det seneste i sneakernyheder og udgivelsesdatoer. Damian Lillard og adidas slipper ikke en, men to forskellige farvelægninger af adidas Dame 4 denne kommende fredag med ankomsten af Rose City og Static pairs.The adidas Dame 4 Rose City hylder Portlands foretrukne blomst og har en hvid og grå strikket øvre, rød og hvid accenter i hele, en marmoreret grå BOUNCE mellemsål og reflekterende tre striber.

Slags giver det lidt af en NMD OG-vibe til, tror du ikke? Se efter adidas NMD CS2 Core Black, der frigiver den 21. december til detailsalgsprisen på $ 180. Den klassiske adidas Crazy 1 modtog en drastisk makeover tidligere i år, da adidas Originals forvandlet basketball silhuetten til en livsstilssko med den Crazy 1 ADV. I dag tager vi et kig på den nyeste version med Crazy 1 ADV Chainmail Pack. Adidas Crazy 1 ADV Chainmail Pack anvender en slående sort og metallisk materialisering til et iøjnefaldende udseende. Den Crazy 1 ADV har en strømlinet, minimalistisk design med en neopren sok-fit konstruktion for optimal komfort og pasform. Denne seneste udgave er kendetegnet ved sin primære øvre del i to iterationer; Overalt sort og metallisk garn for at efterligne udseendet af middelalderlige kædepost rustning, begge silhuetter har sorte accenter på hæl og tunge, placeret oven på en sort sål enhed.

Hvert par er så færdig med en trefoil branding detaljer på tungen, mens en mærket læderindsats i ydersålen fuldender billedet. Se efter adidas Crazy 1 ADV Chainmail Pack, der frigives den 20. december til $ 140 hver. Der er stadig flere farvelægninger af adidas NMD R1 på adidas gazelle vej og en af dem der er sat til næste år er denne NMD R1 Primeknit STLT udgave er Ash Green. Et nyt primeknitmønster ses på øvre i nuancer af grønt og blåt, mens soklignende krave, snørebånd, mærkehælemærke og EVA-indlæg i mellemsålen er farvet i det grønne nuance. En hvidstød mellemsål og halvt gennemskinnelig ydersål kompletterer designet helt og holdent. Retailing for $ 170, se efter denne adidas NMD R1 Primeknit STLT Ash Green hos udvalgte adidas butikker og online i januar 2018. Hold det altid låst til http://www.tamazghapress.com/images/product/adidas-991upl.jpg[/img] KicksOnFire for det seneste inden for sneaker nyheder og udgivelsesdatoer.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Reg
Board Statistics
The forum has 238 topics and 997 posts.