#1

new balance 1300

in Here is your first Forum Thu Dec 06, 2018 11:19 am
by Derrick Lew • 3 Posts

New Balance Boston new balance 1300 993 15 apr 2010 Om het komende Boston Marathon-weekend te vieren, toonde New Balance een aangepaste versie van de in de VS gefabriceerde 993. De colorway is geïnspireerd op de race, met een zwart suède bovenwerk en lime-contrastnaden voor de heren s-versie, terwijl blauwe contraststiksels de damesschoen vereert. Op de hielen staan de woorden Run Bos en NBoston op de tong. De schoenen zijn beperkt tot 72 paar, 36 voor mannen en 36 voor dames. Ze worden exclusief verkocht bij Tanning vanaf vrijdag 16 april 2010.DE TANNERY711 Boylston StreetBoston, MA 02116 (617) 267-5500

New Balance CM1600 14 april 2010 New Balance presenteert met trots de CM1600 uit de premium hardloopserie. Als je een serieuze hardloper bent, moet je dit zeker onderzoeken. Met een licht nylon gaas en synthetisch leer voor het bovenwerk slaagde New Balance erin om de stevigheid van de schoenen te behouden en een royale hoeveelheid luchtstroom mogelijk te maken. Voor de zool voegde NB de ABZORB enige eenheid toe die onovertroffen new balance 1550 is als het gaat om het bieden van comfort tijdens het hardlopen. Bovendien zijn er ook TPU-stabilisatoren aan de schoen toegevoegd. Oorspronkelijk uitgebracht in de jaren 90, is het goed om te zien hoe een goed gemaakte sneaker opnieuw in de schappen komt.

De New Balance M576 krijgt een vrij prim en juiste release met dank new balance 1600 aan deze UK only release. De schoen staat voor stijl en comfort en is opnieuw volledig uitgerust om je op deze zonnige zomerdagen op straat te houden. Gedrapeerd in zwart of bruin leer van hoge kwaliteit deze zien er net zo soepel uit als altijd en zijn allemaal klaar om te dragen. Mesh-toeboxen bieden het ademend vermogen, terwijl de tussenzool, voering en hielkap een opvallende accentaccent hebben. Deze zijn nu onalledaags en zullen hopelijk snel hun weg naar de staten vinden.

New Balance CM1500 Japanimation Pack 3 april 2010 We hebben gisteren het New Balance CM1500 Japanimation Pack gepresenteerd, maar hebben gedetailleerde foto's voor jullie. Het bovendeel van beide kleuren is gemaakt van new balance 247 suède, nubuck en leer. Met de zwart / grijs / roze colorway kan zwart het ontwerp domineren en lichte accenten van grijs op de teenendoos en het hiellipje aanbrengen. Roze wordt als een bijzaak ingebracht en wordt weergegeven door het stiksel op de schoen, evenals veters en branding. Het tweede paar wordt gedomineerd door blauw en ruilt de leren teenendoos in voor een schoen van suède. Lichtblauw speelt als de accentkleur en is ook te vinden op de stiksels en veters. Ten slotte zijn witte strepen te vinden in het bovenste deel en ook de basiskleur voor de tussenzool. Beide schoenen staan ergens deze maand in de schappen.

Met het slechte weer zullen sommigen van jullie die door de politie worden geschopt voor het beoogde doel, de wandelpaden raken. Welnu, de goede mensen bij New Balance hebben een kleinigheidje voor de boeg voor jou die nog steeds een zwaar gevoel voor stijl heeft voor je bankaardappelen. De 875 Boot komt op twee mooie gladde manieren, waaronder bruin / bruin en zwart / rood. Met een bovenwerk van leer en nylon zijn deze gemaakt om ruig terrein te hanteren en beschikken over die kenmerkende Rollbar-zolen voor ondersteuning en comfort. Zoek deze snel op.

Exclusief voor Bodega, is deze samenwerking tussen Hanon en New Balance op de M576. De twee hebben al vele malen eerder samengewerkt in de afgelopen zes jaar van hun relatie en ik new balance 247 luxe weet zeker dat dit niet de laatste keer is.Dubbed the Bionic, het bovenste gedeelte van de schoenen, gemaakt van premium leer en suede van Wolverine (VS), is van het origineel M576 en heeft Eschler keramische schijf bedrukte onderlagen en reflecterende 3M N logo en hielpaneel. De zool is geleend van de M670 en de tong heeft een speciaal Bionic geweven label. Als een leuke touch verschijnen Hanon-logo's met zeefdruk op de op maat gemaakte voetbedden. Elke schoen wordt gecombineerd met 3 sets veters, inclusief een rond wandelpaar. Gemaakt bij NB Flimby, Cumbria, VK, de schoenen zijn exclusief verkrijgbaar bij Bodega.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Reg
Board Statistics
The forum has 238 topics and 997 posts.