#1

adidas gazelle

in Here is your first Forum Tue Dec 18, 2018 12:40 pm
by Griselda • 3 Posts

Sneaked i Kanye s Hotel Præsident Suite Hvem hentede et par adidas originals adidas Yeezy Powerphase? Hvis du er fan af den slags Yeezys, fik vi gode nyheder for dig: Flere farveveje ser ud til at være undervejs. Ovenfor finder du hvad der synes at være sort og grå prøver af adidas Yeezy Powerphase. Billedkvaliteten er subpar, men vi er ret sikre på, at det er hvad vi ser på. Det er også værd at nævne, at alle fodtøj, der ses på billedet, endnu ikke er blevet bekræftet til at være faktiske kommende udgivelser. Helvede, hvis Yeezy vælger at gøre det, kunne ingen af dem nogensinde se dagens lys, sandaler inkluderet. Hvordan kan du have flere farver i adidas Yeezy Powerphase? Er hype til denne model DOA?

Efter at have frigivet en temmelig stor samling i sidste måned, der blev fremhævet af NMD R2, er White Mountaineering og Adidas Originals tilbage igen denne gang med en klassisk silhuet. Denne gang ser vi to forskellige iterationer af den klassiske Adidas Campus. Først har vi et sort-sort par, der kommer ud af en pigskin nubuck på den øvre med tonal three stripes branding på sidepaneler. adidas superstar Det alt-hvide par tager et anderledes udseende, da den øverste har en premium læder hele vejen igennem. Begge par er færdige med White Mountaineering branding og hvide gummi sål enheder. Se efter White White Mountain Adventures Campus Collection hos udvalgte forhandlere i den nærmeste fremtid.

adidas originals har lige udgivet det tredje kapitel fra deres originale serie med titlen original er aldrig afsluttet. Stedet indeholder adidas fodboldstøvler nogle af brandets største navne, der omfatter Kendall Jenner, Young Thug, Playboi Carti, 21 Savage og James Harden. Dette sortiment af skabere genskaber scener fra tidligere film ved at henvise til historiske værker som Botticelli's Fødsel af Venus og DaVinci's Vitruvian Man der forbinder hvert fags sande essens og deres definition af originalitet. Hver scene er velkendt endnu helt ny og kommunikerer individuelle autenticitets- og evolutionstemaer, der er specifikke for hver. Hovedformålet med videoen er at vise, at når du opretter frit, er resultatet altid originalt. Du kan se den fulde video ovenfor.

Set til at falde øverst i næste måned, her er de officielle billeder af adidas NMD R1 Heather Gray. Adidas NMD R1 er en eksklusiv farvelægning af kvinder. Denne farvelægning er udstyret med en mesh øvre adidas stan smith dækket af et Glitch Camo mønster lavet i gråtoner. Flere af de samme nuancer findes på områder som snørebånd, hælfane, hælflik, tre striber, foring og de mindre EVA-indlæg forbinder med mellemsålen. Taler om Boost mellemsålen, der kommer i hvid, mens den større EVA indsats er lavet i en lyserød farvelægning. Ganske frisk, ikke? Damer, hent adidas NMD R1 Heather Gray den 1. september til $ 130.

Også forventes at frigive omkring samme tid som adidas Yeezy Boost 350 V2 Blue Tine er adidas Yeezy Boost 350 V2 Semi Frozen Yellow. Stadig skeptisk, om dette er en ægte farveway eller ej? De nyeste billeder viser skoen på fødderne af ingen andre end Ye selv. Adidas Yeezy Boost 350 V2 Semi Frozen Yellow leveres med en kombination af Gul og Mørk Grå Primeknit øvre placeret oven på en Yellow Boost mellemsål. Ligesom Blue Tine-versionen kommer dette par også med subtile Røde hits noteret på signaturen "SPLY-350" mærkning på sidepanelerne og sømmen på hælfligen. Supplerende gul findes på snørebånd, foring og selve hælen tab. Når det kommer til at gøre en dristig erklæring, er dette uden tvivl den højeste Yeezy vi nogensinde har set, right? I øvrigt talte vi om, at denne farveway også vil lyse i mørket? Søg efter Yeezy Boost 350 V2 Frosne Gul for at frigøre druende i december måned til detailprisen på $ 220. Stil indstillet, da mere info begynder at overflade.

Vi gav dig et første kig på adidas Yeezy Boost 350 V2 Blue Tint et par korte dage siden. I dag er vi tilbage med endnu flere billeder af den nye Yeezy 350 farveway, der forventes at falde i slutningen af dette år. Adidas Yeezy Boost 350 V2 Blue Tint ser adidas gazelle ud til at have lidt Zebra-ish-motiv til det. Farvelægningen består af en zebra-mønster øvre lavet i lyseblå og hvid / grå. På samme måde som alle andre V2'er leveres skoen også med "SPLY-350" branding lavet i en kontrastfarve Rød på skosiden. Mere rødt vises på sømmen på hælfligen, mens du sidder oven på en mælkehvidt gennemsigtig Yeezy Boost midsole. For dem, hvis du spekulerer på, hvad den officielle farveskema er, er den angivet som Blue Tint, Gray Three og High Resolution Rød. Faldning af denne højsæson (december) for 220 dollar, [img]http://www.tamazghapress.com/images/product/adidas-991upl.jpg holdes tunet som mere info og billedet begynder at overflade.

Scroll up


Visitors
0 Members and 2 Guests are online.

We welcome our newest member: Broderick Bird
Board Statistics
The forum has 271 topics and 1030 posts.