#1

new balance 420 dames

in Here is your first Forum Wed Jan 16, 2019 6:12 am
by EricBroad • 3 Posts

Green Label Relaxing x New Balance new balance 420 dames CM577 9-mrt-2009 New Balance werkt samen met de Japanse retailer Greeb Label Relaxing om een van hun vaak over het hoofd geziene klassieke modellen te remixen. De nieuwere versie van de New Balance CM577 heeft een sportief, wit lederen bovenwerk met zowel lichte als donkergrijze accenten. De Green Label Relaxing x New Balance CM577 beschikt ook over speciale lichtreflecterende 3M-materialen, een mesh-neusdoos en traditionele ENCAP-technologie . Krijg nu je paar bij GreebLabelRelaxing.

New Balance 997.5 x United Arrows 24 februari 2009 New Balance werkt samen met het high-end modebedrijf United Arrows om de New Balance 997.5 x United Arrows te maken. De colorway is fris en nieuw en heeft de opvallende en heldere combinatie van roze en paars liggend over een overwegend grijze bovenkant. De schoenen worden momenteel verkocht voor $ 183 en kunnen vanuit Europa worden verzonden met United Arrows.New Balance M998 Gray / White 18 februari 2009 New Balance new balance 574 dames zal deze coole en subtiel getinte colorway van de New Balance M998 uitbrengen. Dit model verschilt andere New Balance-modellen uit het verleden doordat het een afgeronde, spitse tenendoos bevat. Witte en grijze colorways zijn op de meeste schoenen gemakkelijk lief te hebben, maar de colorway gaat hier mooi via mesh op de new balance 574 heren teenendoos en grijs kiezelleer zichtbaar op de zijpanelen en hiel.

New Balance M850 White / Pink / Teal 6 februari 2009 De New Balance M850 verschijnt dit voorjaar voor de eerste keer in de VS en hier hebben we afbeeldingen van een van de kleurstellingen die zullen worden uitgebracht als onderdeel van de collectie. De nieuwe balans M850 is samengesteld uit een overwegend wit lederen bovenwerk met groenblauw en roze accenten getoond door de hiel, zool en zijpanelen. Een ander speciaal kenmerk van de schoen is het zwarte gaas dat zichtbaar is in de middensectie van de schoen. Het wordt ook aangevuld door een grijs New new balance 860v8 Balance-logo op het zijpaneel.

We hebben jullie in december al informatie over de Alife Rivington Club x New Balance 1300 gebracht en hebben nu wat meer informatie voor jullie. Ze komen in de drie hier getoonde kleurenbanen, die allemaal zijn opgebouwd uit een combinatie van mesh en suède. Ze zijn nu beschikbaar voor pre-order online in de pop-upwinkel rivingtonclub voor $ 165. New Balance heeft onlangs samengewerkt met NY-gebaseerd weefselsourcingbedrijf en ontwerpbureau DDC Lab om verschillende versies van classic 420 hardloopschoenen te ontwerpen. Ze hebben een unieke combinatie van materialen, waaronder een voering van varkensleer, Italiaans suède, Wolverine Waterproof Leather en nylon Mectex PU-gecoat metaal. Ze zijn verkrijgbaar in de drie hier getoonde kleuren, maar zijn exclusief voor Offspring in het Verenigd Koninkrijk.

New Balance 1500 2009 Colorways 21 januari 2009 New Balance introduceert een nieuwe reeks sportieve kleuren voor het model 1500 en gaat door met het creëren van hoogwaardige loopsportsilhouetten. Vier kleuren zijn bedoeld om te verschijnen voor najaar 2009, inclusief een wit en beige colorway voor mensen met meer eenvoudige en neutrale smaak, en limoengroen of paars voor degenen die opgemerkt willen worden. Er komt ook een gedurfde navyblauwe colorway vrij in de serie. De schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals lakleer, leer, mesh en suède die over de tenendoos liggen.

New Balance new balance 996 dames M850WPT White / Teal / Pink 13 januari 2009 New Balance weet zeker hoe de kracht van technologie moet worden gecombineerd met mooie schoenen voor topsporters over de hele wereld. De New Balance M850WPT heeft een duidelijke en casual wit / teal / roze colorway over een schoon wit bovenwerk en een middenzool. Dit is een van de weinige modellen die zo'n breed scala aan New Balance-technologieën in één schoen brengt. Dit was dezelfde marketingslogan die werd gebruikt om de schoen terug te beschrijven in de vroege schoenen toen de schoen voor het eerst als een technologisch wonder werd beschouwd.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Reg
Board Statistics
The forum has 238 topics and 997 posts.