#1

adidas sneakers

in Here is your first Forum Wed Jan 16, 2019 7:00 am
by ClydeDefoe • 3 Posts

ÿþNyligen rapporterades adidas originals att världens näst största sportföretag Adidas skulle stänga den enda av sin fabrik i Suzhou i oktober i år. Adidas tjänstemän bekräftade detta meddelande till reportrar igår, men det betonade att Adidas fortfarande har över 300 samarbetsindustrier i Kina, stängningen kommer inte att påverka produktionen, stängnings fabriker bygger på övervägande av strategin för att integrera globala resurser. Ändå är näringslivet fortfarande oundvikligt att associera denna åtgärd med fenomenet att inhemska tillverkningskostnader stiger kraftigt, rekrytering är svårt. Men det är inte oavsiktligt, det är mer som en trend. När den globala ekonomiska krisen bröt ut för tre år sedan stängde Nike sin senaste fabrik i Kina för att dras ut resurser som inte var tillgängliga i Kina.

För att ta exempel på Nike, för att spara kostnader, byggde den sin egen utomeuropeiska produktionslinje i Japan som en början. Under de senaste åren har japansk yen ständigt ökat såväl som arbetskraftskostnaderna, vilket gjorde att Nike producerade kostnader både övre och övre och övre. År 1975 överfördes Nikes produktionslinjer i Japan till de adidas gazelle relativt låga arbetskraftskostnaderna i Korea och Taiwan. På 1980-talet, och av samma anledning, överfördes Nikes huvudproducerande linjer till Fujian och Guangdong. Under de senaste åren, med stigande kinesiska arbetskraftskostnader, riktar den sig till de lägre arbetskostnaderna i Sydostasien. Oberoende analytiker Liao Jierong trodde att den här typen av "rullande sten" är normal från transaktionsstrukturen för intressenter, adidas stan smith för Adidas och Nike.

Men han är inte hemma-skor företag i sin utomhus sportskor och klädindustrin, och en minoritet av dem är specialiserade på utomhus sportfunktionella tyger och utnyttjande av sportskor och det finns ingen bildande av klustereffekten. Statistiken visar att skalaen för utomhusportsmarknaden i Kina år 2001 var bara fyra eller fem miljoner yuan, men år 2006 hoppade det överraskande till 2,6 miljarder yuan, en genomsnittlig årlig tillväxttakt på mer än 100%. Under 2010 nådde kinesisk utomhusutrustningförsäljning 6 miljarder yuan till 8 miljarder yuan, vilket förväntades nå 10 miljarder yuan år 2011För nuvarande situation, trots den stora försäljningsskalaen mellan enskilda företag, har utomhusmarknaden fortfarande en optimistisk framtid som traditionell man gör nu.

Nyligen har Adidas adidas nmd r1 meddelat att det skulle öppna sin första oberoende utomhusbutik i Kina med högt ljud. För detta sade chefen för Adidas utomhusproduktersektor Rolf Reinschmidt i intervjun att "Adidas försäljningsresultat var bra, med en försäljning på 300 miljoner euro, samma år ökade med 40% under det senaste året. Och jag tror att Inrättandet av Adidas utomhussporter kommer att bidra mycket till planen att komma in på utomhusmarknaden över hela linjen. Förutom Adidas, ett aktiebolag med huvudverksamhet inom sportskor, forskning och utveckling, produktion och försäljning - Taiya investerar också en mycket i sitt dotterbolag till byggandet av RAX utomhus sport varumärke projektet, investeringen för vilken uppskattas 46. 4988 miljoner yuan, varav programvaran och hårdvaru anläggningar kostar 6. 38 miljoner yuan, nuvarande medel är 40. 1188 miljoner yuan .

Nästan samtidigt, född inom utrikeshandeln, samlade Lung Tak Group dussintals partner över hela landet för att prata i namnet på sitt nybyggda utomhusutrustning, som önskade vid övergången till den inhemska utomhusutrustningen marknadsföra. Faktum är att visa optimism på utomhussporter marknaden samtidigt för Taiya och Lung Tak Group är inte ett infall. I början av juni i år hade Taiya-aktier redan utfärdat en rapport med titeln Analysis of Outdoor Equipments Market and Competitive Potential of Taiya, där det upptäcktes att den kinesiska utomhusmarknaden var i en hausseutveckling och att marknaden för utomhussporter skulle växa vid nivån på 50% varje år och de potentiella topparna av det kan gå utöver 10 miljarder yuan.

Med undantag för Adidas, ett aktiebolag adidas sneakers med huvudverksamhet inom sportskor, forskning och utveckling, produktion och försäljning, kommer Taiya också att investera mycket i sitt dotterbolag till byggandet av RAXs utomhussporter varumärkesprojekt, vars investering uppskattas 46. 4988 miljoner yuan, varav programvaran och hårdvaruanläggningar kostar 6. 38 miljoner yuan, nuvarande medel är 40. 1188 miljoner yuan. På liknande sätt Lung TakGroup vars ursprung ligger inom utrikeshandeln med sin nya etablerade utomhusutrustning i namnet på varumärket, samlade dussintals partners över hela landet för att förhandla om att förändra den inhemska utomhusutrustningsmarknaden. Faktum är att Taiya och Lung Tak's hausse på utomhus sportsmarknaden samtidigt inte är en på utomhus sportsmarknaden samtidigt inte är en aning för tillfället.

Scroll up


Visitors
0 Members and 2 Guests are online.

We welcome our newest member: Reg
Board Statistics
The forum has 238 topics and 997 posts.